Gesundheit

Copyright

To gode points

Med en storspillende Tine Lindemann som frontfigur fik Randers HK i årets anden kamp vist nogle af kvaliteter der har været med til at øge forventningerne op til sæsonen.

Det blev ellers en dårlig start på kampen med FCK føring på 4-1 efter bare 6 minutters spil. Morten Arvidsson reagerede hurtigt ved at sende Lene Tønnesen på banen og det skulle vise sig at være en rigtig god ide. Den norske playmaker fik sat både fart og vilje i Randers HK og midt i halvlegen var der skabt balance i målregnskabet: 7-7.

Og så startede Tine Lindemanns show i målet for alvor. Resten af halvlegen parede den tyske målvogter 3 straffekast og det lykkedes kun københavnerne at score 2 gange. Medvirkende var naturligvis også at Randers-forsvaret havde fået snakket om årsagen til de huller der opstod i starten af kampen.

Ekstra drama opstod der da FCKs Camilla Thomsen og Steluta Luca stødte hændeligt sammen og begge måtte om bag kulisserne og syes. Ærgerligt for Luca der var ved at få skudt sig varm. Heldigvis vendte hun tilbage midt i anden halvleg og var med til at køre den sikre sejr hjem.

Det store knæk fik hjemmeholdet cirka 10 minutter inde i anden halvleg. Foran 16-11 fik Randers HK først Tanja Milanovic og kort efter Tatsiana Silitch udvist. Men igen trak Tine Lindemann 3 superredninger op af hatten og udeholdet red stormen af. Afstanden var herefter aldrig mindre end 5 mål og Randers HK fik to gode point på kontoen og tanket værdifuld selvtillid inden den vigtige hjemmekamp onsdag aften mod GOG.

FCK Håndbold - Randers HK 19-27 (9-13)

FCK: Christina Krogshede 5, Elly an de Boer 3, Matilda Boson 3, Mette Vestergaard 3, Lene Tobiasen 2, Esther Skibelund 1, Melanie Smith 1, Sofie Steffensen 1
Randers HK: Tanja Milanovic 6 (1), Chao Zhai 6 (3), Lene Tønnesen 4, Laura Danielsen 3, Steluta Luca 3, Tatiana Silitch 2, Annie Andersen 1, Kathrine Munch 1, Lisa Rasmussen 1