Gesundheit

Copyright

25-03-2004

Klar til slutspillet

Med en sikker hjemmesejr over Aalborg DH og nederlag til de øvrige rivaler i slutspilskampen er pladsen blandt de 4 bedste reelt sikret.

Dermed flaskede tingene sig som Randers HK havde håbet og med en målscore der er 56 mål bedre end GOGs på femtepladsen har den sidste kamp i Horsens kun kosmetisk og moralsk betydning.

I dagens kamp mod Aalborg DH stod det Randes-føring fra start til slut og undervejs var forspringet helt oppe på 10 mål. Gæsterne lagde ud i en ekstremt offesiv forsvarsformation hvor man skiftevis skyggede og mandsopdækkede Tanja Milanovic og Chao Zhai.

Det var ikke en udpræget succes og til tider kombinerede Randers-spillerne sig til kæmpehuller i Aalborg-forsvaret. Så selv om RHK-forsvaret heller ikke fungerede optimalt blev det relativt uproblematisk til pauseføring på 19-15.

Aalborgenserne kom sent ud til anden halvleg og var slet ikke i tempo da kampen atter blev fløjtet i gang.  Efter 7 minutters spil var føringen udbygget til 8 mål og spændingen var forduftet.

Der er grund til at rose hele holdet for en god indsats men 8 rene mål fra Steluta Luca falder naturligvis i øjnene. Det gør også de flotte mål fra Laura Danielsen og så var det endnu engang en stor forøjelsen at følge målvogterduoen. Tine Lindemann stod en flot anden halvleg, og blev ved et par lejligheder suppleret med Pernille Fisker der kiggede forbi og snuppede et par straffekast.

Søndag går turen til åres sidste grundspilskamp og allerede lørdag d. 3. april gælder det første semifinale på udebane mod Slagelse.